Groepsvoorlichtingen en cursussen

Het is mogelijk om groepsvoorlichtingen en cursussen op maat aan te vragen. Informeert u naar de mogelijkheden binnen uw regio. U kunt denken aan: Supermarktrondleidingen, voorlichting in groepen over: diabetes, overgewicht, hoog cholesterolgehalte, voeding voor senioren, voeding bij allergieŽn, osteoporose, voorlichting over gezonde voeding op scholen etc.

Cool2B fit

Onze praktijk is licentiehouder van het programma Cool 2 B fit. Dit is een programma voor kinderen met overgewicht van 8 tot 13 jaar en hun ouders.

Het is een langdurig programma met een totale duur van anderhalf jaar, waarbij in de beginfase sprake is van intensieve begeleiding en de tweede fase bestaat uit on-line begeleiding in combinatie met sporten.

Het programma wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team, een kinderfysiotherapeut, een sportinstructeur, een psycholoog/orthopedagoog en de diŽtist.

Het doel van het programma is: een gezonde levensstijl ontwikkelen, gezonder/anders leren eten; kinderen enthousiast maken om te gaan bewegen, het zelfbeeld van het kind verbeteren, omgaan met pesten.

Dit gebeurt middels informatiebijeenkomsten voor de kinderen en de ouders/verzorgers en door in groepsverband (2 x per week) te bewegen onder leiding van de sportinstructeur.

Wij werken hierin samen met:De Molengaard Kinderfysiotherapie, BAG Paramedics, en een GZ psycholoog.

empty cell below mleft menu collumn
Privacyverklaring | Voorwaarden | Alle rechten voorbehouden 2008 -